Distributie

Wilt u distributeur worden van de producten van SpectroLight?

De activiteiten van SpectroLight – gericht op ontwikkeling, productie en verkoop van professionele LED-kweekverlichting – breiden zich steeds verder uit. Bijna dagelijks halen wij nieuwe klanten binnen en daarmee groeit ons bedrijf dan ook razendsnel. Dus wilt u distributeur worden van SpectroLight neem dan contact met ons op

 

Wilt u ook bijdragen en meegroeien met het succes van SpectroLight? Wordt dan distributeur! Lees onderstaande tekst goed door en neem contact met ons op als u interesse heeft om distributeur, verkooppunt of  vertegenwoordiger van SpectroLight LED te worden.

Waarom distributeur van worden van SpectroLight?

SpectroLight ontwikkelt en produceert professionele kweekverlichting voor de glastuinbouw. Ons doel is om de meest effieciënte assimilatie van hoge kwaliteit te leveren voor de behoeften van onze klanten in verschillende branches. SpectroLight is een internationaal georiënteerde onderneming die actief is in een groot aantal landen binnen de Europese Unie. Onze markt spreidt zich vanaf Nederland als een olievlek uit naar o.a. België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje,en Oost Europa.

 

Onze producten

De beste LED kweekverlichting voor professioneel gebruik in de tuinbouw sector. Maar ook bedienen wij de thuisteelt markt.

Sectoren/toepassingsgebieden

De industriële kweeklampen van SpectroLight worden gebruikt in veel diverse sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende toepassingsgebieden:

 • Professionele tuinbouw
 • Hobbie markt (thuis kwekers)

Doelgroep

In de bovenstaande toepassingsgebieden zijn wij op zoek naar betrouwbare verkopers voor de glastuinbouw en distributeurs voor de hobbie markt. Onze voorkeur gaat uit naar distributeurs buiten Nederland, of distributeurs die binnen een bepaald gebied in Nederland opereren in horticultuur sector. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons sales team.

Wat u als distributeur van SpectroLight kunt verwachten!

Heeft uw bedrijf interesse om distributeur te worden van SpectroLight’ producten? Dit kunt u als distributeur van ons verwachten:

 • Een populair kweekproduct: LED kweekverlichting is op dit moment helemaal hot. Vele kwekers zien in dat er energiezuiniger geproduceert moet worden. Maar het moet wel betaalbaar zijn.
 • Bekende merknaam: SpectroLight is een bekende merknaam in de wereld van de horticultuur. Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid.
 • Snelle levering: door centralisatie van onze bedrijfsactiviteiten liggen onze standaard producten op voorraad en zijn ze in 99% van de gevallen direct leverbaar.
 • Klantspecifieke oplossingen: doordat SpectroLight ontwikkeling, productie, voorraad en klantenservice in eigen huis houdt, worden klantspecifieke oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden snel en efficiënt gerealiseerd.
 • Professionaliteit: SpectroLight bestaat uit een club gedreven, vakkundige mensen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun vakgebied: hoogwaardige LED-kweekverlichting. SpectroLight is daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken om zo de beste resultaten te kunnen behalen.
 • Nieuwste technieken: SpectroLight maakt gebruik van de nieuwste nieuwste technieken, dit door eigen ontwerp van chips en heeft de productie volledig in eigen beheer.
  • 100% vervanging van HPS assimilatie
  • Beste lichtspectrum
  • 100% waterdicht armatuur IP67 (massief ingegoten)
  • Ons product toepasbaar is voor de energie-investeringsaftrek (EIA) dat 45,5% aan belastingvoordeel oplevert.
 • Exclusieve verkoop rechten: als distributeur van SpectroLight kunt u exclusieve rechten krijgen om ons product te verkopen binnen een bepaald gebied.
 • Marketing ondersteuning: SpectroLight ondersteunt uw marketingactiviteiten met productfolders, foto’s, video’s en internet.
 • Duurzame relatie met SpectroLight: SpectroLight gelooft in het leveren van volledige steun aan onze distributeurs op het gebied van marketing, verkoop, producten, maatwerk oplossingen, logistiek en techniek. SpectroLight streeft ernaar met al haar klanten en distributeurs een duurzame relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect.

Wat SpectroLight van u verwacht als distributeur?

Bovenstaande punten zijn bedoeld om distributeurs te helpen om hun markt te betreden met een hoogwaardig product met een goede prijs. Met alle ervaring en kennis die wij u kunnen bieden, hebben wij ook hoge verwachtingen van u als distributeur. Potentiële verdelers moeten minimaal voldoen aan de volgende criteria:

 • Sterke expertise en kennis – zowel commercieel als technisch – van uw lokale markt voor hobbykwekers of ervaring met verkoop in de professionele glastuinbouw.
 • Een solide marktpositie binnen uw markt , op basis van uw huidige bedrijfsactiviteiten (fabrikanten van distributeurs) en producten. Om exclusieve verkooprechten te verkrijgen en te behouden, dient u als fabrikant of distributeur in staat om een ​​minimum hoeveelheid van SpectroLight kweekverlichting producten per jaar te verkopen.
 • Productkennis en motivatie om onze activiteiten uit te breiden in buiten Nederland, of in bepaalde gebieden binnen Nederland, afhankelijk van de sector.

Bent u geïnteresseerd om partner of distributeur van SpectroLight te worden? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij staan ​​klaar om u te helpen met vragen over onze LED kweeklampen, toepassingsmogelijkheden, marketing, verkoop en leveringen.

Klik hier om direct contact op te nemen!