Distributie

Distributeur worden van Spectro Light

De activiteiten van Spectro Light – gericht op ontwikkeling, productie en verkoop van professionele LED-kweekverlichting – breiden zich steeds verder uit. Bijna dagelijks halen wij nieuwe klanten binnen en ons bedrijf groeit dan ook razendsnel.

Wilt u ook bijdragen en meegroeien met het succes van Spectro Light? Wordt dan distributeur! Lees onderstaande tekst goed door en neem contact met ons op als u interesse heeft om distributeur, verkooppunt of  vertegenwoordiger van Spectro Light LED te worden.

Over Spectro Light

Spectro Light ontwikkelt en produceert professionele kweekverlichting voor de glastuinbouw. Ons doel is om de meest effieciënte assimilatie van hoge kwaliteit te leveren voor de behoeften van onze klanten in verschillende branches. Spectro Light is een internationaal georiënteerde onderneming die actief is in een groot aantal landen binnen de Europese Unie. Onze markt spreidt zich vanaf Nederland als een olievlek uit naar o.a. België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Spanje,en Oost Europa.

 

Onze producten

De beste LED kweekverlichting voor professioneel gebruik in de tuinbouw sector. Maar ook bedienen wij de thuisteelt markt.

Sectoren/toepassingsgebieden

De industriële kweeklampen van Spectro Light worden gebruikt in veel diverse sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende toepassingsgebieden:

 • Professionele tuinbouw
 • Hobbie markt (thuis kwekers)

Doelgroep

In de bovenstaande toepassingsgebieden zijn wij op zoek naar betrouwbare verkoopers voor de glastuinbouw en distributeurs voor de hobbie markt. Onze voorkeur gaat uit naar distributeurs buiten Nederland, of distributeurs die binnen een bepaald gebied in Nederland opereren in horticultuur sector. Neem voor meer informatie hierover contact op met ons sales team.

Wat u als distributeur van Spectro Light kunt verwachten

Heeft uw bedrijf interesse om distributeur te worden van Spectro Light’ producten? Dit kunt u als distributeur van ons verwachten:

 • Een populair kweekproduct: LED kweekverlichting is op dit moment helemaal hot. Vele kwekers zien in dat er energiezuiniger geproduceert moet worden. Maar het moet wel betaalbaar zijn.
 • Bekende merknaam: Spectro Light is een bekende merknaam in de wereld van de horticultuur. Onze focus ligt op kwaliteit en klanttevredenheid.
 • Snelle levering: door centralisatie van onze bedrijfsactiviteiten liggen onze standaard producten op voorraad en zijn ze in 99% van de gevallen direct leverbaar.
 • Klantspecifieke oplossingen: doordat Spectro Light ontwikkeling, productie, voorraad en klantenservice in eigen huis houdt, worden klantspecifieke oplossingen voor verschillende toepassingsgebieden snel en efficiënt gerealiseerd.
 • Professionaliteit: SpectroLight bestaat uit een club gedreven, vakkundige mensen die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen in hun vakgebied: hoogwaardige LED-kweekverlichting. Spectro Light is daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken om zo de beste resultaten te kunnen behalen.
 • Nieuwste technieken: Spectro Light maakt gebruik van de nieuwste nieuwste technieken, dit door eigen ontwerp van chips en heeft de productie volledig in eigen beheer.
  • 100% vervanging van HPS assimilatie
  • Beste lichtspectrum
  • 100% waterdicht armatuur IP67 (massief ingegoten)
  • Ons product toepasbaar is voor de energie-investeringsaftrek (EIA) dat 45,5% aan belastingvoordeel oplevert.
 • Exclusieve verkoop rechten: als distributeur van Spectro Light kunt u exclusieve rechten krijgen om ons product te verkopen binnen een bepaald gebied.
 • Marketing ondersteuning: Spectro Light ondersteunt uw marketingactiviteiten met productfolders, foto’s, video’s en internet.
 • Duurzame relatie met Spectro Light: Spectro Light gelooft in het leveren van volledige steun aan onze distributeurs op het gebied van marketing, verkoop, producten, maatwerk oplossingen, logistiek en techniek. SpectroLight streeft ernaar met al haar klanten en distributeurs een duurzame relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect.

Wat Spectro Light van u verwacht als distributeur

Bovenstaande punten zijn bedoeld om distributeurs te helpen om hun markt te betreden met een hoogwaardig product met een goede prijs. Met alle ervaring en kennis die wij u kunnen bieden, hebben wij ook hoge verwachtingen van u als distributeur. Potentiële distributeurs moeten tenminste voldoen aan de volgende criteria:

 • Sterke expertise en kennis– zowel commercieel als technisch – van uw lokale markt voor hobbie kwekers of ervaring met sales in de professionele glastuinbouw.
 • Een solide marktpositie binnen uw markt, op basis van uw huidige bedrijfsactiviteiten (fabrikanten of distributeurs) en producten. Om exclusieve verkooprechten te verkrijgen en te behouden, dient u als fabrikant of distributeur in staat te zijn om een minimum hoeveelheid van Spectro Light kweekverlichting producten per jaar te verkopen.
 • Product kennis en motivatieom onze activiteiten uit te breiden in landen buiten Nederland, of in bepaalde gebieden binnen Nederland, afhankelijk van de sector.

Bent u geïnteresseerd om partner of distributeur vanSpectro Light te worden? Neem dan contact op met ons sales team. Zij staan klaar om u te helpen met vragen over onze LED kweeklampen, toepassingsmogelijkheden, marketing, verkoop en leveringen.

 

Spectrolight Nederland

Westplein 12
3016 BM Rotterdam
Nederland

(bezoek alleen op afspraak)