Agro 450

De SpectroLight AGRO450 LED-assimilatie is de ultieme keuze voor de professionele tuinbouwkweker die op zoek is naar een efficiënte, flexibele en duurzame oplossing voor hun kweekbehoeften. Met een efficiëntie van 2,95μmol/J en een totale PPF van 1268μmol/s, is deze led-kweeklamp de meest efficiënte manier om uw gewassen te laten groeien.

De SpectroLight AGRO450 is speciaal ontworpen voor de professionele tuinbouw, met een uniek spectrumbereik dat zorgt voor een optimale groei van uw gewassen. Het specifieke spectrum zullen wij in overleg met u samenstellen, dit om de groei van planten maximaal te stimuleren en te zorgen voor een optimale opbrengst. Welke soort planten u kweekt wij bieden een oplossing op maat. Of het nu gaat om sla, basilicum, rozen, anthurium of orchideeën, de SpectroLight AGRO450 garandeert een gezonde en snelle groei van uw gewassen. Deze led-assimilatielamp is daarom ideaal voor gebruik in kassen, groeitunnels en indoor kwekerijen.

De SpectroLight AGRO450 LED-assimilatie is ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De lamp heeft een lange levensduur en een hoog rendement, wat betekent dat u minder vaak hoeft te vervangen en minder energie verbruikt. Dit helpt u om uw kosten te verlagen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Daarom komt ook deze SpectroLight led-kweeklamp in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek (EIA) van de overheid.

Daarnaast, de SpectroLight AGRO450 LED-assimilatie wordt ondersteund door een team van experts die u kunnen helpen met technische ondersteuning, installatie en onderhoud. Dit geeft u de zekerheid dat u altijd op de juiste manier gebruik maakt van uw nieuwe led-kweeklamp en dat u snel hulp krijgt als er een probleem zou voordoen.

Belangrijkste kenmerken

 

 • Werelds eerste echte LED vervanging voor de HPS -lamp.
 • Het beste kweeklicht voor uw planten.
 • Uitstekende lichtuniformiteit voor gelijkmatige groei.
 • Verkorte groeicyclus door het beste lichtspectrum.
 • Verbeterede kleur, uiterlijk en smaak.
 • 5 jaar garantie op al onze producten.
 • Ontworpen en vervaardigd in de Europese Unie.
 • Energie-investeringsaftrek (EIA)
 • Goed voor het mileu “Green product”
 • De meest efficiënte LED-groeilamp van dit moment
 • De grootste oogst, de laagste warmteafgifte en een dimbaar vermogen.
Productnaam Agro450
Lichtbron Spectro Light COB LEDs + SMD
Efficientie 2,95μmol/J
PPF (totaal) 1268μmol/s
Ingangsspanning 120-240V 50-60Hz
Energieverbruik 430W (±5%)
BTU 1520 BTUs/h (max)
Vermogensfactor 0.98
Afmetingen 460x125x170mm
Gebied 120x120x200cm
Spectrum Volledig Spectrum + Verrood
Lichtspreidingshoek  120°
Vervangt 800W PRO HPS
Voeding efficiëntie 96%
Waterdichtheid ip65
Dimbaar ja
Keurmerk CE, ENEC, RoHS, UL/CSA, EAC
Aansluiting Wieland RST20i3 Green
Levensduur >100.000 uur
Gewicht 5.5 kg

Gezocht verkopers buitendienst M/V

Wil jij aan de slag als vertegenwoordiger van SpectroLight kweekverlichting? Wij zijn opzoek naar serieuze kandidaten M/V.  Voor verschillende rayons in binnen- en buitenland. Een achtergrond in de tuinbouw is wel een vereisten. Kom jij ons team versterken? Neem dan vandaag contact met ons op. info@spectrolight.nl

Product Images