Agro 600

De SpectroLight AGRO600 LED-assimilatieverlichting is de perfecte oplossing voor telers in de horticultuur die op zoek zijn naar efficiënte en duurzame verlichting voor hun gewassen. Met een efficiëntie van 3,55 μmol/J en een totaal PPF van 1960 μmol/s, kan deze verlichting helpen bij het optimaliseren van de groei en bloei van gewassen.

De geavanceerde LED-technologie biedt een volledig kleurenspectrum en enorme lichtintensiteit, wat helpt om gewassen op de juiste manier te beheren en te optimaliseren. Dit maakt het product bijzonder geschikt voor telers die hun gewassen willen laten groeien en bloeien onder de best mogelijke omstandigheden. Bovendien is de AGRO600 een milieubewuste keuze, met een lange levensduur van de LED’s, hoge energie-efficiëntie en een lage warmteontwikkeling. Dit maakt het product aantrekkelijk voor telers die willen investeren in een duurzame bedrijfsvoering en die gebruik willen maken van de energie-investeringsaftrek.

De SpectroLight AGRO600 is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor telers snel kunnen beginnen met het optimaliseren van hun gewassen. Dankzij deze eigenschappen, is de SpectroLight AGRO600 LED-assimilatielamp de beste keuze voor telers die op zoek zijn naar efficiënte, duurzame en eenvoudig te onderhouden led-verlichting voor hun gewassen. Bovendien, is de AGRO600 geoptimaliseerd voor gebruik in de horticultuur, dus telers kunnen er zeker van zijn dat hun gewassen het beste resultaat zullen behalen. Kortom, de SpectroLight AGRO600 is een slimme investering voor telers die willen groeien en bloeien in de horticultuur.

Belangrijkste kenmerken

 • Werelds eerste echte LED vervanging voor de HPS -lamp.
 • Het beste kweeklicht voor uw planten.
 • Uitstekende lichtuniformiteit voor gelijkmatige groei.
 • Verkorte groeicyclus door het beste lichtspectrum.
 • Verbeterede kleur, uiterlijk en smaak.
 • Voor groei en bloei
 • 5 jaar garantie op al onze producten.
 • Ontworpen en vervaardigd in de EU.
 • Energie-investeringsaftrek (EIA
 • De meest efficiënte LED-groeilamp van dit moment
 • De grootste oogst, de laagste warmteafgifte en gereguleerd vermogen.
LEDs Spectro Light 
Spectrum 380-800nm
PPF (totaal) 1960μmol/s
Efficiëntie 3,55μmol/J
Voltage 200-400 VAC
Vermogensfactor 0.98
Waterdichtheid ip67
Koeling actieve koeling
Afmetingen 460x165x130mm
Gebied 300x300x200cm
Lenzen 150° (breede stralingshoek)
Verlies door lens <15%
Voeding efficiëntie 96%
Levensduur >50.000 uur L95
Dimbaar ja 10% – !00%
Keurmerk CE, ENEC, RoHS, UL/CSA, EAC
Aansluiting Wieland RST20i3 Green
Gewicht 6,5kg

Product Charts

Product Images

Wilt u een vrijblijvende lichtcalculatie laten maken?

Als u op zoek bent naar een specifieke oplossing voor uw verlichtingsbehoeften, bieden wij ook een vrijblijvende lichtcalculatie aan. Ons team van experts kan u adviseren over de beste ledarmaturen voor uw specifieke situatie en u een gedetailleerde lichtcalculatie aanbieden, inclusief een overzicht van de verwachte energiebesparingen en terugverdientijd. info@spectrolight.nl