Blast 400

Ben jij een hobbykweker die op zoek is naar de ultieme tool voor jouw kweekomgeving? Zoek niet verder! De BLAST 400 LED-kweeklamp van Spectrolight is de perfecte oplossing voor jouw kweektent. Dankzij de geavanceerde LED-technologie en een uniek aangepast spectrum, zorgt de BLAST 400 voor een optimale groeiomgeving voor jouw planten.

Met de BLAST 400 kun je eindelijk de controle nemen over jouw kweekresultaten. Onze lamp is speciaal ontworpen voor hobbykwekers die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing. Dankzij de energie-efficiënte ontwerp, is de BLAST 400 een duurzame keuze voor de lange termijn.

Maar dat is nog niet alles! Onze lamp is ook nog eens ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken. De BLAST 400 is speciaal ontworpen voor gebruik in een kweektent, en is eenvoudig aan te passen aan jouw specifieke kweekomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar meer bloei of juist meer groei, met de BLAST 400 kun je jouw kweekresultaten aanpassen aan jouw wensen.

Maak de stap naar professioneel kweken met de BLAST 400 LED-kweeklamp van Spectrolight. Onze lamp biedt jou de geavanceerde technologie en volledig spectrum die je nodig hebt voor een optimale groeiomgeving, terwijl het tegelijkertijd energie-efficiënt is en eenvoudig te gebruiken. Neem de controle over jouw kweekresultaten en ervaar het verschil met de BLAST 400 LED

Belangrijkste kenmerken

  • Werelds eerste vervanging voor de HPS -lamp. Het beste licht voor uw planten.
  • Uitstekende lichtuniformiteit voor gelijkmatige groei.
  • Verkorte groeicyclus door het beste lichtspectrum.
  • Verbeterede kleur, uiterlijk en smaak.
  • 5 jaar garantie op al onze producten.
  • Ontworpen en vervaardigd in de EU.
  • De grootste oogst, de laagste warmteafgifte en gereguleerd vermogen.
**Niet meer leverbaar**
LEDs Spectro Light 420-780nm
PPF (totaal) 1110μmol/s
Efficientie 2,39μmol/J 100%
2,49μmol/J 60%
Energieverbruik 464,7 W 100%
278,8 W 60%
Afmetingen 460x125x170mm
Gebied 120x120x200cm
Lenzen 120°
Vervangt 600W PRO HPS
Voeding efficiëntie 96%
Waterdichtheid ip67
Dimbaar ja
Levensduur 100.000 uur
Gewicht 5.5 kg

Waar kan ik mijn SpectroLight led-kweeklamp kopen?

SpectroLight groeiverlichting is verkrijgbaar bij diverse geselecteerde distributeurs. Deze distributeurs zijn gekozen vanwege hun expertise in de kweeksector en hun capaciteit om professionele service te bieden aan hun klanten. U kunt SpectroLight producten vinden in diverse winkels, webshops, groothandels en tuincentrums.

 

Product Images