Starter 250

Kweken in een kleine kweekruimte?

De SpectroLight Starter 250 is een revolutie in de wereld van led-kweeklampen! Met zijn compacte formaat en efficiëntie, is deze krachtpatser de perfecte oplossing voor de kleine kweekkast. Laat je niet misleiden door het kleine formaat, de SpectroLight Starter 250 is ontworpen om te kweken in een kleine kweekruimte en verslaat met gemak een concurrerende 400W HPS natriumlamp.

Onze SpectroLight Starter 250 is uitgerust met een perfecte glazen lens en een geoptimaliseerd lichtspectrum. Dit garandeert ten eerste een optimale spreiding van het licht, en ten tweede de kwaliteit en kwantiteit van uw oogst. Het is een perfecte oplossing voor het kweken in een kleine kweekruimte of als modulair armatuur in een iets grotere kweekopstelling. Met zijn prestaties zal het zich perfect thuisvoelen in een kweektent van 100x100cm.

 

Nooit meer terug naar de ouderwetse HPS natriumlampen!

De SpectroLight Starter 250 is de ideale keuze voor kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige oogst. Kies voor SpectroLight en verwelkom de toekomst van kweekverlichting. Met de SpectroLight Starter 250 zult u nooit meer terug willen naar de ouderwetse HPS natriumlampen. Onze kweeklampen zijn ontworpen met de laatste technologie en bieden een geoptimaliseerd lichtspectrum dat zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit en kwantiteit van uw oogst.

Onze klanten zijn altijd verrast door de resultaten die zij behalen met onze SpectroLight Starter 250. Dankzij onze unieke technologie en geavanceerde ontwerp, wordt de groei van uw gewassen versneld en wordt de opbrengst aanzienlijk verhoogd.

 

Zoals gezegd

Maak vandaag nog de stap naar de toekomst van led-kweekverlichting en investeer in de SpectroLight Starter 250. Wij garanderen dat u nooit meer terug zult willen naar ouderwetse HPS verlichting. Kies vandaag nog voor SpectroLight en ontdek het significante verschil!

Belangrijkste kenmerken

  • Werelds eerste echte LED vervanging voor de HPS-lamp.
  • Het beste licht voor uw planten.
  • Uitstekende lichtuniformiteit voor gelijkmatige groei.
  • Verkorte groeicyclus door het beste lichtspectrum.
  • Verbeterede kleur, uiterlijk en smaak.
  • 5 jaar garantie op al onze producten.
  • Ontworpen en vervaardigd in de EU.
  • De grootste oogst, de laagste warmteafgifte en langste levensduur.
Productnaam Voorgerecht 250
Lichtbron Spectro Light COB-leds
Efficiëntie 2,70 µmol /J
PPF (totaal) 648μmol/sec
Ingangsspanning 120-240V 50-60Hz
Energieverbruik 239W ( ±5%)
BTU 870 BTU/u (max)
afmetingen 260x125x150mm
Gebied 100x100cm
Spectrum Volledig Spectrum + Verrood
Lichtspreidingshoek 120°
Vervangen 400W PRO-HPS
Voeding besparing 96%
Waterdichtheid ip65
dimbaar nee
Levensduur >100.000 uur
Keurmerk CE, ENEC, RoHS, UL/CSA, EAC
Aansluiting Schuko CEE 7/7 (mannelijk) – IEC C13 (vrouwelijk)
EAN 5906735797039
Gewicht 3,0 kg

 

SpectroLight Kopen of Verkopen?

Wilt u weten waar u SpectroLight kan kopen? Klik hier Ook zijn wij opzoek naar enthousiaste wederverkopers voor diverse rayons. 

Product Images