Xplosion 800

De SpectroLight Xplosion800 LED-groeilamp is het vlaggeschip van onze reeks professionele groeiverlichting. Met de Xplosion800 bieden we een unieke combinatie van spectrale technologie en energie-efficiëntie, waardoor kwekers de mogelijkheid krijgen om hun oogst te maximaliseren en tegelijkertijd hun energiekosten te verlagen.

De Xplosion800 is speciaal ontworpen om het complete spectrum van licht te bieden dat planten nodig hebben voor een gezonde groei. De lamp heeft een uitgebreid spectrum van 420 tot 780 nanometer, waardoor het licht wordt geoptimaliseerd voor de verschillende fasen van de groei van de plant. Dit zorgt voor een snellere groei en een hogere opbrengst.

De Xplosion 800 is ook ontworpen voor energie-efficiëntie. De lamp verbruikt slechts 929Watt, wat betekent dat kwekers hun energiekosten aanzienlijk kunnen verlagen. Dit maakt de Xplosion800 een ideale keuze voor professionele kwekers die zoeken naar een hoogwaardige groeilamp met een lagere energiekosten.

De SpectroLight Xplosion800 LED-groeilamp is ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het bevat een plug-and-play systeem, waardoor kwekers de lamp snel en eenvoudig kunnen installeren. De lamp is ook voorzien van een dimfunctie, waardoor kwekers de verlichting gemakkelijk kunnen aanpassen naar 60% van het vermogen waardoor de chips nog efficiënter worden en de lamp nog maar 557 Watt verbruikt.

In samenvatting, de SpectroLight Xplosion800 LED groeilamp biedt kwekers een unieke combinatie van spectrale technologie en energie-efficiëntie, waardoor ze een snellere groei en een hogere opbrengst kunnen behalen met lagere energiekosten. Het is een ideale keuze voor professionele kwekers die op zoek zijn naar een hoogwaardige groeilamp.

Belangrijkste kenmerken

  • Werelds eerste vervanging voor de HPS -lamp.
  • Het beste licht voor uw planten.
  • Uitstekende lichtuniformiteit voor gelijkmatige groei.
  • Verkorte groeicyclus door het beste lichtspectrum.
  • Verbeterede kleur, uiterlijk en smaak.
  • 5 jaar garantie op al onze producten.
  • Ontworpen en vervaardigd in de EU.
  • De grootste oogst, de laagste warmteafgifte en gereguleerd vermogen.
**Niet meer leverbaar**
LEDs Spectro Light 420-780nm
PPF (totaal) 2220μmol/s
Efficientie 2,39μmol/J 100%
2,49μmol/J 60%
Energieverbruik 929,0 W 100%
557,4 W 60%
Afmetingen 460x250x170mm
Gebied 150x150x200cm
Lenzen 120°
Vervangt 1200W PRO HPS
Voeding efficiëntie 96%
Waterdichtheid ip67
Dimbaar ja
Levensduur >100.000 uur
Gewicht 11 kg

Spectrolight kweeklampen Kopen of Verkopen?

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van SpectroLight kweeklampen, kunt u ook contact opnemen met ons verkoopteam voor meer informatie over de verkoop locaties in uw omgeving.

Product Images