Ontwikkeling

Bij SpectroLight zijn we trots op het feit dat we altijd onze eigen led-chips ontwikkelen, waaronder onze bekende SpectroLight COB-chips(Chips On Board) voor de nieuwste en efficiëntste led-kweeklampen. Maar dat is niet alles, we ontwikkelen ook onze eigen SMD-chips (Surface-Mounted Device) chips.

Onze COB-chips zijn een innovatieve technologie die meerdere led-chips combineert in één module, waardoor de efficiëntie van de lamp verhoogt. Door onze eigen COB-chips te ontwikkelen, kunnen we ervoor zorgen dat ze precies aansluiten bij de specifieke behoeften van onze groeilampen. Deze technologie zorgt voor een hoger rendement, een betere warmteafvoer en een kleiner ontwerp.

Onze SMD-chips zijn een andere technologie waarbij de efficiëntie van verrood een grote rol speelt. Omdat deze grotere chips verder uit elkaar staan kunnen ze gemakkelijk om onze COB-chips heen gemonteerd worden. Dit zorgt voor een grotere efficiëntie in oa het verrood spectrum. Door ook onze eigen SMD-chips te ontwikkelen, kunnen we ervoor zorgen dat we een breder scala aan producten kunnen aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Bovendien, door onze eigen led-chips te ontwikkelen, hebben we de volledige controle over de kwaliteit en prestaties van onze producten. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd het beste en meest efficiënte spectrum kunnen aanbieden. Door het gebruik van COB en SMD, kan SpectroLight een breder scala aan producten aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klanten.

Kortom, SpectroLight ontwikkeld altijd hun eigen led-chips waaronder de bekende SpectroLight COB-chips voor de nieuwste en efficiëntste led-kweeklampen, maar ook de SMD komt uit eigenhand, waardoor we een breder scala aan producten kunnen aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Door onze eigen led-chips te ontwikkelen, kunnen we de prestaties van de groeilampen verhogen en zorgen voor een efficiëntere en duurzamere groei. Bovendien hebben we hierdoor de volledige controle over de kwaliteit van onze producten, waardoor we onze klanten altijd de beste en meest efficiënte groeilampen kunnen aanbieden.

COB en SMD zijn twee verschillende technologieën die elk hun eigen unieke voordelen hebben. SpectroLight maakt gebruik van beide technologieën in hun ontwerpen, om de beste prestaties van elk type chip te combineren en zo een product te ontwerpen dat aansluit bij de specifieke behoeften van de klanten. Hierdoor kunnen we een breder scala aan producten aanbieden en onze klanten helpen met het verkrijgen van de beste resultaten voor hun specifieke groeiomstandigheden.