Danko

Danko graanveredeling laboratorium is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van hoogwaardige graansoorten. Het laboratorium maakt gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om de groei en kwaliteit van graan te verbeteren. Een belangrijk onderdeel van hun werk is de kweek van winterrogge, winter- en zomertarwe, winter- en lentetriticale, winter- en lentegerst, haver, erwten, veldbonen, wikke, luzerne en grassen in een gecontroleerde omgeving.

 

De verlichting speelt hierbij een cruciale rol. Danko graanveredeling laboratorium maakt gebruik van SpectroLight kweeklampen voor hun kweekruimte. Deze ledlampen bieden een uitgebalanceerd spectrum van licht dat essentieel is voor de groei en ontwikkeling van het graan. Bovendien, de SpectroLight kweeklampen zijn energie-zuinig, wat helpt om de kosten te drukken.

De SpectroLight kweeklampen hebben geholpen om de groei en kwaliteit van de graansoorten te verbeteren. Danko graanveredeling laboratorium heeft gezien verbeteringen in de groei snelheid, grootte van de planten en de kwaliteit van de zaden. Dit heeft geholpen bij de ontwikkeling van nieuwe soorten graan die aan de nieuwste eisen van de markt voldoen.

In samenwerking met SpectroLight is Danko graanveredeling laboratorium in staat om de nieuwste technologieën en methoden te implementeren in hun kweekomgevingen. Dit helpt hen om te blijven innoveren en de beste graansoorten te ontwikkelen voor de landbouwindustrie.