JMP Flowers

SpectroLight heeft ons geholpen om onze productie te verhogen en tegelijkertijd onze kosten te verlagen.

JMP-flowers is zeer tevreden over de producten van SpectroLight LED-kweekverlichting. We zijn onder de indruk van de betrouwbaarheid van de verlichting. Ook heeft het een positieve effect op de groei en kwaliteit van onze planten gehad. De AGRO 900 van SpectroLight die ontworpen is voor het gebruik in onze kweekomstandigheden, biedt een uitgebalanceerd spectrum van licht dat essentieel is voor de groei van onze bloemen.

We hebben tot op heden geen problemen gehad met de verlichting en onze productie is aannemelijk verbeterd. Bovendien is de SpectroLight verlichting energiezuinig, wat onze kosten verlaagd heeft. De kwaliteit van de verlichting is uitstekend en het is duurzaam. Dit betekent dat we geen frequente vervanging van bulbs meer nodig hebben.

De service van SpectroLight was ook geweldig. Ze waren zeer behulpzaam en professioneel tijdens het installeren van de verlichting. Ook hebben ze ons geholpen met het bepalen van het lichtspectrum voor onze rozen, anthurium en orchideeën

Wij raden SpectroLight LED-kweekverlichting daarom aan aan andere kwekers die op zoek zijn naar een betrouwbare verlichtingspartner voor professionele LED-verlichting binnen hun kweekbedrijf. SpectroLight heeft ons geholpen om onze productie te verhogen en tegelijkertijd onze kosten te verlagen. We zijn zeer tevreden met de producten en service van SpectroLight. Daarom zullen wij zeker blijven werken met hen in de toekomst.

Update: Na uitstekende resultaten uit het verleden, gaat JMP Flowers in 2023 naar een nog hoger niveau betreft teelt. Met de uitbreiding van wederom LED-kweekverlichting van SpectroLight, gaan wij meer hectaren duurzaam verlichte. Dankzij deze innovatie zullen we efficiënter kweken, betere opbrengsten behalen en u kunt rekenen op bloemen van topkwaliteit. Bezoek ons en zie het resultaat zelf!