Siemer

Assimilatieverlichting voor aquaponics systemen

De SpectroLight Agro600 led-groeilamp is de nieuwste technologie op het gebied van verlichting voor aquaponics systemen. Deze innovatieve lamp is geïnstalleerd bij kwekerij Siemer Agrar GmbH in Duitsland. en wordt gebruikt in hun Deep Water Culture Systeem (DWC). Hiermee kunnen zij sla efficiënter en met een hogere kwaliteit kweken.

De Agro600 led-groeilamp is speciaal ontworpen voor gebruik in aquaponics systemen en biedt een uitgebalanceerde mix van het PAR-spectrum en intensiteit voor de optimale groei van planten. Dankzij deze lamp worden bovendien de planten sneller volwassen en produceren ze een grotere opbrengst.

 

Installatie

Onze partner, Viscongroup, heeft de installatie van de Agro600 led-groeilamp bij kwekerij Siemer Agrar in Duitsland verzorgd. Zij hebben namelijk hun expertise en ervaring ingezet om de installatie snel en efficiënt uit te voeren. Hiermee is de kwekerij geholpen bij het verhogen van hun productie.

De SpectroLight Agro600 led-groeilamp is een milieuvriendelijke oplossing voor aquaponics systemen. Dankzij de lage energieverbruik kan de kwekerij hun kosten verlagen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Het resultaat van de installatie is dan ook indrukwekkend. Kwekerij Siemer heeft nu de beste verlichting voor hun aquaponics systeem en kan zich concentreren op het kweken van hun sla met de beste kwaliteit. De SpectroLight Agro600 led-groeilamp is een aanwinst voor elke kwekerij. Zeker als die op zoek is naar een efficiëntere en duurzamere manier van kweken.

 

Ten slotte

De SpectroLight Agro600 led-groeilamp is de nieuwste technologie op het gebied van verlichting voor aquaponics systemen. Deze innovatieve lamp is geïnstalleerd bij kwekerij Siemer tuinbouw in Duitsland en wordt gebruikt in hun Deep water culture systeem. Waardoor zij sla efficiënter en met een hogere kwaliteit kunnen kweken.

Onze partner Viscongroup heeft de installatie verzorgd en het resultaat is dan ook groots. De SpectroLight Agro600 led-groeilamp is een milieuvriendelijke oplossing voor alle aquaponics systemen. En waar mee je kosten bespaart en tegelijkertijd een bijdrage levert aan een duurzame verlichte toekomst.