Velmans

“Deze led-kweekverlichting is ook energiezuinig en duurzaam, wat betekent dat er geen frequente vervanging van lampen nodig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee.”

“Bij Velmans topfpflanzen zijn wij altijd op zoek geweest naar manieren om onze productie te verhogen en daarnaast onze kosten te verlagen. Onze zoektocht heeft ons geleid naar SpectroLight en hun Agro 450 LED-kweekverlichting. Wat een game-changer is dit gebleken voor ons tuinbouwbedrijf!

Met 260 modellen per hectaar hebben wij een spectaculaire verbetering gezien in de groei en kwaliteit van onze gewassen, sla en basilicum. De Agro 450 biedt een uitgebalanceerd spectrum van licht dat essentieel is voor de groei van deze gewassen. Dit heeft geresulteerd in een toename van onze productie en een vermindering van onze kosten.

Met de Agro 450 hebben wij een lichtintensiteit van 150 μmol/m² behaald over de gehele vloeroppervlakte van ons tuinbouwbedrijf. Hierdoor is het groeiproces van onze gewassen geoptimaliseerd en hebben wij een betere opbrengst behaald. Deze led-kweekverlichting is ook energiezuinig en duurzaam, wat betekent dat er geen frequente vervanging van lampen nodig is. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze portemonnee.

Wij raden SpectroLight Agro 450 LED-kweekverlichting ten zeerste aan aan andere kwekers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor professionele LED-verlichting voor hun kweekbedrijf. SpectroLight heeft ons geholpen om onze productie te verhogen en tegelijkertijd onze kosten te verlagen. Daarom zullen wij zeker blijven werken met hen in de toekomst. Met behulp van SpectroLight kunnen onze klanten rekenen op heerlijke sla en basilicum van topkwaliteit die efficiënt en duurzaam zijn geteeld. Kom een keer langs bij ons op het bedrijf en zie het resultaat zelf!”

Mit freundlichen Grüßen Stephan Velmans