Vitroflora

Wij hebben recentelijk ervaren hoe effectief Spectrolight LED lampen zijn voor de kweek van diverse groenten in het kassencomplex van Vitroflora. De Spectrolight LED lampen die wij gebruiken, hebben een PPFD (Photosynthetically Active Radiation) van 160 μmol/m².

Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de efficiëntie van deze lampen. De groei en kwaliteit van onze planten zijn aanzienlijk verbeterd sinds we deze lampen hebben geïnstalleerd. De planten zijn steviger en groeien sneller dan ooit tevoren. Bovendien, de Spectrolight LED lampen zijn energie-efficiënt, wat onze kosten heeft verlaagd.

De Spectrolight LED lampen bieden ook een breed PAR spectrum van licht, wat essentieel is voor de groei en ontwikkeling van de groenten. De lampen zijn specifiek ontworpen voor gebruik in onze kas en bieden een passend spectrum van licht dat ook nogeens aangepast kan worden voor onze verschillende gewassen.

Ik moet ook eerlijk toegeven dat de service van Spectrolight te prijzen is. Ze waren zeer vakkundig met het installeren van de lampen en hebben ons goed geholpen met onze specifieke wensen.

Ik kan zeker  Spectrolight LED lampen aanbevelen aan andere kwekers die op zoek zijn naar slimme en zuinige groeiverlichting voor hun kweekbedrijf. Spectrolight heeft ons zeker geholpen om onze productie te verhogen en tegelijkertijd onze overhead te verlagen. We zijn zeer content met de lampen en service van Spectrolight.